Tort cu pandișpan tradițional

Tort cu pandișpan tradițional
Tortul cu pandișpan tradițional este o rețetă fără lactate , cu 12 porții. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată de ciocolată, apă caldă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16% . Rețete similare sunt Spotted Dick! Budincă tradițională britanică cu fructe la abur , pandișpan și pandișpan .

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerne faina si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Într-un castron mare, bate gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, batând până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Amestecați apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de gălbenușuri; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4
Într-un alt castron, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, aproximativ 1 lingură o dată, la mare putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Puneți un sfert din albușuri în aluat, apoi adăugați albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Turnați ușor cu lingură într-un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 325° timp de 55-60 de minute sau prăjitura se ridică înapoi când este atins ușor. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Felie; stropiți cu topping de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Pandișpan în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista