Tortul cu nuci Mocha cu conținut scăzut de zahăr este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 276 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, pudră de cafea instant, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Aragaz Lent – Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Fără Zahăr, Scăzut De Zahăr Mock Apple Zucchini Crisp-Fără Gluten, și Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa fierbinte și cafeaua instant. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Apă
2
Bateți împreună făina, cacao, laptele uscat, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Praf
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina, zahărul brun și înlocuitorul de zahăr cu un mixer electric la viteză medie până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Zahăr
Zahăr Brun
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați oul și vanilia; bate 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
5
Se amestecă amestecul de făină în amestecul cremă, alternativ cu cafeaua. Se amestecă nucile. Bateți la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute, sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește pe un suport de sârmă.