Tort Cu Mâncare De Înger Cu Cremă De Portocale

Tort Cu Mâncare De Înger Cu Cremă De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Orange Cream Angel Food Cake. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 421 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 25 de minute. Un amestec de betty angel food cake mix, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mâncare Orange Angel, Tort De Mâncare Orange Angel, și Tort De Mâncare Înger Glazurat Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort și apa rece cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu sunt lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb, sucul de portocale și sarea cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați unt; gatiti 2-3 minute la foc mediu, amestecand frecvent, pana la fierbere. Se fierbe 3 până la 5 minute, amestecând continuu, până se îngroașă și amestecul acoperă spatele unei linguri. Se toarnă imediat amestecul de portocale (caș portocaliu) prin strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mediu. Se acoperă cu folie de plastic, apăsând folie direct pe suprafața de caș portocaliu. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron mediu, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca și coaja de portocală rasă în caș portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pe farfurie de servire, așezați tortul cu partea rumenită în jos.
9
Taie partea de sus 1/3 din tort, folosind cuțit lung, ascuțit; retrase din circuitul agricol. Scoateți tunelul de 1 inch lățime și 1 inch adâncime în jurul tortului. Puneți deoparte tortul scos pentru o altă utilizare. Lingura 1 1/3 cani crema de portocale în tunel. Înlocuiți partea superioară a tortului pentru a sigila umplutura. Înghețați blatul și partea de tort cu crema de portocale rămasă. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Se ornează cu răsuciri portocalii. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista