Tort Cu Mâncare De Înger Cu Cremă De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Orange Cream Angel Food Cake. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 421 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 25 de minute. Un amestec de betty angel food cake mix, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mâncare Orange Angel, Tort De Mâncare Orange Angel, și Tort De Mâncare Înger Glazurat Portocaliu.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort și apa rece cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu sunt lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb, sucul de portocale și sarea cu sârmă până se omogenizează.
Adăugați unt; gatiti 2-3 minute la foc mediu, amestecand frecvent, pana la fierbere. Se fierbe 3 până la 5 minute, amestecând continuu, până se îngroașă și amestecul acoperă spatele unei linguri. Se toarnă imediat amestecul de portocale (caș portocaliu) prin strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mediu. Se acoperă cu folie de plastic, apăsând folie direct pe suprafața de caș portocaliu. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca și coaja de portocală rasă în caș portocaliu.
Pe farfurie de servire, așezați tortul cu partea rumenită în jos.
Taie partea de sus 1/3 din tort, folosind cuțit lung, ascuțit; retrase din circuitul agricol. Scoateți tunelul de 1 inch lățime și 1 inch adâncime în jurul tortului. Puneți deoparte tortul scos pentru o altă utilizare. Lingura 1 1/3 cani crema de portocale în tunel. Înlocuiți partea superioară a tortului pentru a sigila umplutura. Înghețați blatul și partea de tort cu crema de portocale rămasă. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Se ornează cu răsuciri portocalii. A se păstra acoperit la frigider.