Tort Cu Mousse De Căpșuni

Tort Cu Mousse De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Mousse de căpșuni. O porție conține 945 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână frișcă, praf de copt, garnituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Mousse De Căpșuni, Tort cu mousse de capsuni Oreo 4, și Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Tortul
2
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți 1 1/4 căni de unt înmuiat și 2 1/4 căni de zahăr granulat la viteză medie cu un mixer electric rezistent până devine pufos. Adăugați treptat albușuri de ou, o treime la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Cerneti impreuna faina de tort si praful de copt; adăugați treptat la amestecul de unt alternativ cu 1 cană de apă, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
UntUnt
ApăApă
5
Se toarnă aluatul în 4 Tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinate.
6
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă într-un castron mic; lasa sa stea 5 minute. Procesați 2 căni de căpșuni feliate și 1/4 cană de zahăr granulat într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CăpșuniCăpșuni
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Transferați amestecul de căpșuni într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați gelatină în amestecul de căpșuni, amestecând continuu până se dizolvă gelatina. Acoperiți și răciți până la consistența albușurilor de ou neînvins, amestecând ocazional (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CăpșuniCăpșuni
GelatinăGelatină
5
Bateți smântâna la viteză mică până la spumă; creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestec de căpșuni până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 30 de minute sau doar până când amestecul este suficient de gros pentru a-și menține forma atunci când este îngrămădit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
CremăCremă
6
Întindeți aproximativ 1 cană de Mousse de căpșuni între fiecare strat de tort, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor; acoperiți și răciți 3 ore sau până când mousse-ul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Pregătiți glazura de căpșuni: bateți 3/4 cană de unt înmuiat la viteză medie 20 de secunde sau până devine pufos. Adăugați treptat zahăr pudră și 3/4 cană căpșuni tocate mărunt, bătând la viteză mică până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
UntUnt
8
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista