Tort Cu Mousse De Ciocolată Albă Cu Zmeură De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Mousse de ciocolată albă cu zmeură de lămâie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, smântână grea, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Albă Cu Zmeură, Mousse De Zmeură Cu Ciocolată Albă, și Mousse De Ciocolată Albă Plăcintă Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru două tigăi rotunde de 9 inch. Răciți prăjiturile complet, apoi împărțiți fiecare în jumătate pentru a face 4 straturi.
Pentru a face umplutură de zmeură: într-un blender sau robot de bucătărie, zmeură de piure. Într-o cratiță, încălziți zmeura curățată până la fierbere.
Se amestecă amidonul de porumb cu o cantitate mică de apă și se amestecă în zmeură. gatiti, amestecand constant, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru a face Mousse de ciocolată albă: în partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata albă cu 1 cană de cremă, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Bateți restul de 2 căni de cremă până se formează vârfuri moi. Se amestecă vanilia. Îndoiți 1/3 din frisca în amestecul de ciocolată albă, apoi pliați rapid în frisca rămasă. Nu amestecați prea mult, altfel mousse-ul va deveni granulat.
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire și întindeți cu mousse de ciocolată albă.
Așezați următorul strat deasupra și întindeți cu umplutură de zmeură. Repetați următorul strat de tort cu mousse. Acoperiți cu stratul final de tort. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu mousse. Țeava o margine cu mousse rămasă.
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete.