Tort Cu Miez De Lămâie-Iaurt

Tort Cu Miez De Lămâie-Iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu miez de lămâie-iaurt. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, coajă de lămâie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Miez De Iaurt Cu Lămâie, Tort Cu Miez De Iaurt, și Tort Cu Miez De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți topping de Crumb: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente; tăiați untul rece în amestecul de făină cu un blender de patiserie sau furculiță până se sfărâmă. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pregătiți aluatul de tort: bateți untul înmuiat la viteză medie cu un mixer electric greu până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr granulat, bătând 3 minute sau până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
5
Adăugați gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat, bătând doar până când dispare galbenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Se amestecă împreună făina și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu iaurt, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Bateți albușurile la viteză mare până se spumează; adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr granulat, 1 lingură. la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
8
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată unsă și făinată de 9 inci (adâncime de 2 inci). Dollop cu caș de lămâie; rotiți ușor cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Presărați topping de firimituri peste aluat.
10
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald sau se răcește pe un suport de sârmă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista