Tort Cu Mere-Afine Cu Susul În Jos
Tortul cu capul în jos de mere-afine este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest desert are 203 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort Cu Mere-Afine Cu Susul În Jos, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Plăcintă Cu Mere Cu Capul În Jos De Afine-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Topiți untul în tigaie rotundă, 9x1 1/2 inci sau tigaie pătrată, 8x8x2 inci, în cuptor.
Presărați zahăr brun peste unt. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe zahăr brun. Lingură sos de afine între felii de mere.
Bateți ingredientele rămase într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste mere.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Slăbiți imediat marginea tortului rulând cuțitul în jurul marginii tigaiei.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute.
Lăsați tortul să stea cu cel puțin 10 minute înainte de servire.