Tort Cu Gem De Mure I
Blackberry Jam Cake s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 10 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Bacon și gem de whisky, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Gem De Cireșe.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, sarea, cacao, scorțișoara și ienibaharul.
Se dizolvă sifonul în zară, amestecând bine.
Cremă de unt sau margarină și zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, bătând bine amestecul.
Se amestecă amestecul de făină în amestecul cremă alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți gemul de mure.
Se toarnă aluatul într-o tigaie bundt unsă și făinată de 10 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când se fac testele de tort. Se răcește în tigaie timp de 15 minute.
Scoateți din tigaie și răciți complet.
Combinați zahărul cofetarilor, laptele, untul sau margarina și vanilia. Bateți până când amestecul este neted. Lingură peste tort răcit