Tortul cu Fudge de mentă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 905 calorii, 10g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, bicarbonat de sodiu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Fudge De Mentă, Tort Cu Fudge De Mentă, și Tort Cu Fudge De Mentă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Puneți cacao într-un castron mediu; bateți în 1 2/3 căni de apă clocotită. Se răcește amestecul de cacao la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți treptat zahărul, apoi vanilia. Bateți în ouă câte 1. La viteză mică, bateți amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 2 adaosuri. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi; întoarceți-vă pe rafturi. Se răcește complet.
1
Combinați ciocolata albă, 3/4 cană frișcă și smântână într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic doar până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Smântână
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de ciocolată albă într-un castron mare; se răcește până la abia călduț, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă în bomboane. Bateți restul de 1 cană de cremă într-un castron mediu până la vârfuri moi. Îndoiți crema în amestec de ciocolată albă abia călduță în 4 adaosuri. Chill mousse până când începe să se stabilească, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Bomboane
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 1 strat de tort pe carton rotund de 8 inci.
5
Întindeți jumătate de mousse deasupra tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort, mousse rămas și al treilea strat de tort. Răciți tortul asamblat până când mousse-ul este rece și setat, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată dulce-amăruie; bateți până se topește și se omogenizează. Se răcește ganache până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați tortul pe raftul setat peste foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se toarnă ganache peste tort, întinzându-se cu spatula metalică pentru a acoperi uniform părțile laterale. Chill tort până când ganache seturi, cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.