Tort Cu Firimituri De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu firimituri de afine. O porție conține 267 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 70 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și zahărul brun într-un castron mediu. Cu vârful degetelor, frecați coaja de lămâie în zahăr până când amestecul este umed.
Bateți în făină, sare și afine uscate. Cu furculita, se amestecă untul topit; rezervă.
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 8 - pe 8 inci tava de copt cu folie, permițând un exces să atârne peste părți. Se acoperă cu spray de copt.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu; rezervă.
Combinați laptele și vanilia în ceașcă de măsurare lichidă; rezervă.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu amestecul de lapte, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar. Se amestecă afine.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Presărați firimiturile topping uniform peste aluat.
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți 10 minute în tigaie.
Scoateți tortul cu sling și transferați direct în raft pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.