Tort cu dovleac de afine cu susul în jos

Tort cu dovleac de afine cu susul în jos
Tortul cu dovleac de afine cu susul în jos este un vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, scorțișoară, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Dovleac Cu Merișor Cu Susul În Jos, Cranberry Pecan Dovleac Cu Susul În Jos Tort, și Dovleac Afine Pecan Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt un 9-in. tigaie pătrată și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă zahărul brun până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă în ROM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită, acoperind uniform fundul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un castron mic, combinați afine și nuci; aranjați uniform peste amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Într-un castron mare cu un mixer la viteză medie, bateți ouăle, dovleacul, uleiul și zahărul granulat până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți aluatul uniform peste afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
11
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute în tigaie. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și părțile laterale ale tigaiei, apoi inversați tortul pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Scoateți tigaia și pergamentul și lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește ușor cald sau rece, cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista