Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, chipsuri de ciocolată, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de cană cu ciocolată fără gluten pentru doi, și Prăjitură Cu Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 350 euro F. intr-un bol mediu se amesteca amestecul de biscuiti, untul, 1 lingurita de vanilie si oul pana se formeaza aluatul moale.
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de prăjituri ungrease pentru a face 36 de fursecuri.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți frisca, brânza mascarpone, zahărul, cacao și restul de 1 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi.
Pentru a asambla tort, aranja 7 cookie - uri în partea de jos a 8-sau 9-inch springform pan. Împărțiți 1 cookie suplimentar pentru a completa spațiile.
Întindeți 1 cană din amestecul de frișcă uniform peste fursecuri. Aranjați încă 7 fursecuri peste stratul de frișcă; acoperiți cu 1 cană suplimentară de amestec de frișcă. Repetați încă de 3 ori cu fursecurile rămase și amestecul de frișcă.
Întindeți partea superioară netedă; acoperiți cu folie de plastic. Refrigerați cel puțin 12 ore.
Pentru a servi, rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a elibera tortul.
Scoateți partea din tigaie.
Așezați tortul pe farfuria de servire.
Tăiați în pene. A se păstra acoperit la frigider.