Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată Fără Gluten

Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, chipsuri de ciocolată, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de cană cu ciocolată fără gluten pentru doi, și Prăjitură Cu Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge cuptorul la 350 euro F. intr-un bol mediu se amesteca amestecul de biscuiti, untul, 1 lingurita de vanilie si oul pana se formeaza aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la o distanță de 2 inci pe foi de prăjituri ungrease pentru a face 36 de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Într-un castron mare, bateți frisca, brânza mascarpone, zahărul, cacao și restul de 1 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Pentru a asambla tort, aranja 7 cookie - uri în partea de jos a 8-sau 9-inch springform pan. Împărțiți 1 cookie suplimentar pentru a completa spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Întindeți 1 cană din amestecul de frișcă uniform peste fursecuri. Aranjați încă 7 fursecuri peste stratul de frișcă; acoperiți cu 1 cană suplimentară de amestec de frișcă. Repetați încă de 3 ori cu fursecurile rămase și amestecul de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți partea superioară netedă; acoperiți cu folie de plastic. Refrigerați cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Pentru a servi, rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați tortul pe farfuria de servire.
11
Se ornează cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
12
Tăiați în pene. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista