Tort Cu Cremă Paris-Brest

Tort Cu Cremă Paris-Brest
Această rețetă face 12 porții cu 725 calorii, 6g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, apă, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Puf Cu Cremă De Căpșuni (Paris Brest), Paris-Brest, și Hazelnut Paris-Brest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pe o bucată mare de hârtie pergament, urmăriți un cerc cu diametrul de 10 inci. Folosiți această hârtie pergament pentru a alinia o foaie de copt, cu creionul în jos (ar trebui să puteți vedea în continuare cercul). Într-o cratiță mare, aduceți apa, untul, sarea și zahărul granulat la fierbere la foc mediu-mare. Când fierbe, scoateți imediat tigaia de pe foc. Amestecând cu o lingură de lemn, adăugați toată făina dintr-o dată și amestecați tare până când toată făina este încorporată, 30 până la 60 de secunde. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, amestecând, 30 de secunde pentru a evapora o parte din umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Răzuiți amestecul într-un mixer prevăzut cu un accesoriu cu palete (sau folosiți un mixer manual).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă la viteză medie. Cu mixerul în funcțiune și, lucrând câte 1 ou, adăugați 3 ouă, oprindu-vă după fiecare adăugare pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se amestecă până când aluatul este neted și lucios și ouăle sunt complet încorporate. Aluatul trebuie să fie gros, dar ar trebui să cadă încet și constant din bătăi atunci când le ridicați din vas. Dacă aluatul încă se agață de bătăi, adăugați încă 1 ou și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mare și folosind linia creionului ca ghid, introduceți aluatul pe foaia de copt într-un inel. Pipă un al doilea inel în jurul primului, îmbrățișându-l astfel încât cele 2 inele să se atingă strâns până la capăt. Pipați un al treilea cerc, folosind tot aluatul rămas, pe fisura dintre primele 2 inele, astfel încât toate cele 3 inele să se atingă îndeaproape, formând 1 inel mare cu 3 părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Bateți oul rămas cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Periați suprafața aluatului cu spălarea ouălor (nu folosiți totul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
8
Presărați migdalele pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
9
Coaceți 15 minute, apoi reduceți focul la 375 de grade și coaceți până se umflă și se rumenesc ușor, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Încercați să nu deschideți ușa cuptorului prea des în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să se răcească pe foaia de copt. Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu până la 24 de ore înainte. Țineți la temperatura camerei, ușor acoperită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Custard: într-o cratiță medie, încălziți laptele și boabele de vanilie la fierbere la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte să se infuzeze timp de 10 până la 15 minute. Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Adăugați amidonul de porumb și bateți energic până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Se amestecă 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Bateți amestecul de lapte fierbinte rămas, rezervând cratița goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare înapoi în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa si fierbe incet.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
16
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
17
Lasă să se răcească ușor. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând ușor plasticul pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit. Crema poate fi făcută cu până la 24 de ore înainte. Se dă la frigider până la 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
18
Frisca: când este gata de servit, bateți smântâna și zahărul brun până se rigidizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
19
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați inelul de patiserie pe jumătate orizontal. Puneți jumătatea superioară deoparte. Folosind o pungă de patiserie curată, introduceți umplutura de cremă pe jumătatea inferioară. Puneți frisca deasupra cremei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
20
Așezați ușor jumătatea superioară a patiseriei pe frișcă, praf cu zahărul cofetarilor și serviți, tăiate în secțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista