Tort Cu Cremă De Portocale-Migdale

Tort Cu Cremă De Portocale-Migdale
Tortul cu cremă de portocale-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 607 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, coajă de portocală, gem de caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de aluniță cu înghețată de cireșe-migdale, Tamarind Anglaise și Caramel portocaliu, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tartă Cu Cremă De Migdale Cu Flori De Portocal.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și coaja de portocală la foc mic într-o cratiță medie grea; se ia de pe foc. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile într-un castron mare pentru a amesteca. Cu mașina în funcțiune, adăugați zahăr și bateți până când amestecul este galben deschis și gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați făina, bătând până se combină bine. Bateți treptat în amestecul de lapte fierbinte. Întoarceți crema în aceeași cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați umplutura de cremă într-un castron mediu; apăsați folia de plastic pe suprafață. Puneți la frigider umplutura de cremă peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Aduceți zahăr și 1 cană de apă pentru a fierbe în cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe 5 minute, tigaie învârtită ocazional. Se răcește ușor siropul. Se amestecă în Grand Marnier. Acoperi; se răcește până se răcește. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Tapetați fiecare tigaie cu hârtie pergament rotundă. Aduceți laptele și untul aproape să fiarbă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mare la viteză mare 2 minute. Bateți treptat în 1 1/2 căni de zahăr, câte 1 lingură odată. Bateți până când amestecul este galben deschis și gros, răzuind ocazional părțile laterale, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza la mediu-mare; adăugați vanilie. Bateți treptat în amestecul de lapte fierbinte în flux constant. Adăugați imediat ingrediente uscate și bateți până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se amestecă în 3 lingurițe de coajă de portocală. Împărțiți rapid aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
5
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii, îndepărtați-vă de părțile laterale ale tigăilor și izvorâți înapoi când sunt presate în centru, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi pe raft 10 minute. Inversați prăjiturile; îndepărtați hârtia pergament. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus pe raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
6
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din portocale. De lucru peste sita set peste castron mare, se taie între membrane pentru a elibera segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CuțitCuțit
BolBol
7
Transferați segmentele portocalii pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Bateți smântâna și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare până când crema ține vârfurile. Îndoiți 1/2 cană de frișcă în umplutură de smântână, apoi pliați în amaretti zdrobiți și restul de 1 linguriță de coajă de portocală rasă. Folosind cuțit zimțat, tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate, creând 4 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
BolBol
9
Așezați 1 strat pe farfurie, tăiat cu fața în sus; periați generos cu sirop (aproximativ 6 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Întindeți umplutura de 3/4 cană. Aranjați 1 strat de segmente portocalii (aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
peste umplere. Repetați stratificarea încă de două ori cu segmente de tort, sirop, umplutură și portocale. Se acoperă cu stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
SiropSirop
12
Ungeți tortul cu sirop. Umpleți punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea cu 1 cană de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Întindeți frisca rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Pipă cremă în rozete în jurul marginii superioare a tortului. Acoperiți centrul cu segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
14
Periați portocalele cu gem de caise topit. Tort la frigider 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
PortocaliuPortocaliu
15
* Disponibil pe piețele italiene și în unele supermarketuri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista