Tort cu cremă de portocale III

Orange Cream Cake III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de tort de portocale, extract de portocale, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Se amestecă tortul portocaliu se amestecă și se coace într-o tigaie de tort de 9x13 inch conform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați tortul să se răcească și faceți găuri în tort la o distanță de 1 inch cu o furculiță.
Se amestecă gelatina cu apa fierbinte și apoi se adaugă apa rece.
Se toarnă uniform peste tortul răcit.
Combinați toppingul bătut, budinca de vanilie instant, laptele, vanilia și extractele de portocale. Bateți până se amestecă bine și se îngroașă.
Se întinde uniform peste tort. Prajitura la frigider timp de 1 ora inainte de servire.