Tort cu cremă acrișoară de afine cu glazură de cheesecake

Tort cu cremă acrișoară de afine cu glazură de cheesecake
Tortul cu cremă acrișoară de afine cu glazură de cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 448 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2310 oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Brioșe cu afine, piersici și smântână, Tort bundt cu cremă acrită cu glazură de unt, și Tort De Banane Cu Afine Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la fan160C / convențional 180C / gaz 4 și unt și tapetați baza unei forme rotunde de tort de 22 cm pe bază de vrac cu hârtie de copt antiaderentă sau reutilizabilă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bake-o-glide.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți untul, zahărul,ouăle, făina, praful de copt și vanilia într-un bol. Bateți cu o lingură de lemn timp de 2-3 minute sau cu un bătător electric de mână timp de 1-2 minute, până când este mai deschis la culoare și bine amestecat. Bateți în 4 linguri de smântână acră, apoi amestecați jumătate de afine cu o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Răsturnați amestecul în staniu și împrăștiați-l la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți timp de 50 de minute până când se ridică, se simte ferm la atingere și revine când este apăsat ușor. Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din tablă și se îndepărtează hârtia sau căptușeala. Lăsați să termine răcirea pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face glazura, bateți brânza moale cu zahărul glazurat și restul de smântână într-un castron până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Brânză MoaleBrânză Moale
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Întindeți deasupra tortului răcit (nu fiți nerăbdători, deoarece glazura se va topi dacă tortul este prea cald) și împrăștiați cu afinele rămase. Tortul se va păstra la frigider câteva zile. Aduceți-l la temperatura camerei timp de aproximativ o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista