Tort cu cremă acrișoară de afine cu glazură de cheesecake
Tortul cu cremă acrișoară de afine cu glazură de cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 448 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2310 oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Brioșe cu afine, piersici și smântână, Tort bundt cu cremă acrită cu glazură de unt, și Tort De Banane Cu Afine Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la fan160C / convențional 180C / gaz 4 și unt și tapetați baza unei forme rotunde de tort de 22 cm pe bază de vrac cu hârtie de copt antiaderentă sau reutilizabilă
Puneți untul, zahărul,ouăle, făina, praful de copt și vanilia într-un bol. Bateți cu o lingură de lemn timp de 2-3 minute sau cu un bătător electric de mână timp de 1-2 minute, până când este mai deschis la culoare și bine amestecat. Bateți în 4 linguri de smântână acră, apoi amestecați jumătate de afine cu o lingură mare.
Răsturnați amestecul în staniu și împrăștiați-l la nivel.
Coaceți timp de 50 de minute până când se ridică, se simte ferm la atingere și revine când este apăsat ușor. Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din tablă și se îndepărtează hârtia sau căptușeala. Lăsați să termine răcirea pe un suport de sârmă.
Pentru a face glazura, bateți brânza moale cu zahărul glazurat și restul de smântână într-un castron până când este netedă și cremoasă.
Întindeți deasupra tortului răcit (nu fiți nerăbdători, deoarece glazura se va topi dacă tortul este prea cald) și împrăștiați cu afinele rămase. Tortul se va păstra la frigider câteva zile. Aduceți-l la temperatura camerei timp de aproximativ o oră înainte de servire.