Tort cu condimente de morcovi cu glazură de Caramel

Tort cu condimente de morcovi cu glazură de Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amestecul instant de budincă de vanilie, nucă de cocos, topping de înghețată cu caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan - tort de condimente cu glazură de Caramel, Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză, și Tort cu condimente de dovleac Tres Leches cu glazură de unt de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, apa, smântâna și uleiul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Îndoiți morcovii, ananasul, nuca de cocos, nucile pecan și stafidele doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
SmântânăSmântână
AnanasAnanas
MorcovMorcov
Nucă De CocosNucă De Cocos
StafideStafide
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați zahărul cofetarilor, toppingul de înghețată și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Topping De înghețatăTopping De înghețată
LapteLapte
6
Întindeți glazura între straturi și peste partea superioară și laterală a tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista