Tort Cu Condimente De Mere Cu Susul În Jos
Cu susul în jos tort de mere-condiment ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 317 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați mere, nuci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Condimente Cu Nucă De Mere Cu Susul În Jos, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Tort De Condimente Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Presărați zahăr brun și nuci peste unt; se amestecă pentru a se combina.
Presărați merele tocate în tigaie.
Se amestecă tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă.
Se toarnă aluatul peste mere și nuci în tigaie.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 2 minute; rulați cuțitul în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.