Tort Cu Condimente Caramel

Tort Cu Condimente Caramel
Tortul cu condimente Caramel este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 921 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Tort Cu Condimente Caramel, Caramel Spice Poke Tort, și Tort Cu Condimente Glazurate Cu Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați tigăi de 2 (9 inch). Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, 3/4 linguriță nucșoară, cuișoare și ienibahar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, zahărul brun și 1 cană de zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați 2 lingurițe de vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu 1 1/2 zară, amestecând doar până se încorporează. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați untul, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță vanilie și aproximativ 1 cană de zahăr de cofetari. Bateți bine, apoi bateți treptat zahărul rămas de cofetari alternativ cu 1/4 cană de zară. Bateți până se omogenizează și se întinde pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lapte BătutLapte Bătut
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista