Rețeta Tort cu ciocolată cu zmeură se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute . O porție conține 665 de calorii , 7 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD per porție. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de lapte, făină, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură , Tort cu ciocolată și zmeură crud vegan și Tort vegan cu ciocolată și zmeură .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura Fara Seminte, Topita
2
Linia trei unsă de 9 inci. tavi rotunde de copt cu hartie cerata si hartie unsa; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1-1/2 Cani De Cafea Tare Preparata, La Temperatura Camerei
3
Combinați zara, uleiul și vanilia; se adaugă la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare; bate 2 minute. Adăugați treptat cafeaua (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Turnați aluatul în tigăile pregătite.
6
Coacem 35-40 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Răciți 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, amestecați făina și laptele până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc si se lasa sa stea pana se raceste.
9
Într-un castron mare, smântâna scurtă și untul până devine ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul de cofetă și amestecați bine. Adăugați treptat amestecul de lapte răcit; bate 4 minute sau până devine ușor și pufos. Bateți lichior, sare și colorant alimentar dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
(din Cutie)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Nivelați blaturile prăjiturii dacă este necesar.
11
Pune un strat pe o farfurie de servire; se intinde cu aproximativ 2 linguri de dulceata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
12
Așezați straturile rămase pe hârtie cerată; întindeți unul dintre straturile rămase cu dulceața rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
13
Lăsați să stea 30 de minute.
14
Întindeți 1/2 cană de umplutură peste tort pe farfurie până la 1/4 inch de margini. Acoperiți cu prăjitura acoperită cu gem, apoi întindeți cu umplutura rămasă. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
15
Intr-un castron mare, bate crema de branza si untul pana se omogenizeaza. Se amestecă cacao și lichior. Bateți treptat zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
(din Cutie)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat