Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă

Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă
Tortul cu capul în jos cu căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, amestec de prăjituri cu vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Capul În Jos Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos, și Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați căpșunile pe zahăr brun; presărați uniform cu rubarbă. Apăsați ușor căpșunile și rubarba în zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă aluatul peste căpșuni și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Coaceți 46 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, astfel încât toppingul de zahăr brun să poată stropi peste tort. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește cald sau rece cu frișcă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista