Tort Cu Caise Cu Susul În Jos
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu caise cu susul în jos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 229 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, zahăr granulat, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de caise cu susul în jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort Cu Caise Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați amestecul de copt, zahărul granulat, smântâna, oul, apa și extrageți într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică doar până la umezire, oprindu-vă frecvent pentru a răzui fundul și partea laterală a bolului. Bateți la viteză medie 2 min.; pune deoparte.
Se topește untul în cratiță mică pe căldură medie.
Adăugați zahăr brun; gatiti 1 min. sau până se dizolvă complet, amestecând constant.
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci. Se acoperă cu felii de caise; se presară cu migdale. Acoperiți cu aluat.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; inversați pe placa de servire. Se răcește complet.