Tort Cu Bol De Ciocolată-Portocaliu

Tort Cu Bol De Ciocolată-Portocaliu
Ciocolata-portocaliu Punch castron tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 299 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop cu aromă de ciocolată, coajă de portocală, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort triplu cu bol de ciocolată pentru # SundaySupper, Tort de ciocolată cu un bol cu glazură ușoară de portocale, și Tortul lui Michelle Punch Bowl.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați laptele și coaja de portocală. Cu măturică, bate budinca se amestecă în amestec de lapte aproximativ 2 minute sau până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați sau rupeți tortul răcit în bucăți de 1 inch. Aranjați jumătate din bucăți în bol de servire din sticlă de 3 1/2 litru, tăind bucăți pentru a se potrivi formei bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți 1/2 cană de sirop de ciocolată peste tort; se întinde cu 2 căni de budincă. Rezervați 1/2 cană segmente portocalii pentru garnitură; aranjați segmentele portocalii rămase peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
Felii De PortocaleFelii De Portocale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Adăugați bucățile de tort rămase. Se acoperă cu siropul de ciocolată rămas, budinca rămasă și toppingul bătut. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
Biciuit ToppingBiciuit Topping
7
Garnisiți desertul cu segmente de portocale rezervate. A se păstra acoperit la frigider până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista