Tort cu banane cu Caramel din fructul pasiunii și bezea de cocos

Tort cu banane cu Caramel din fructul pasiunii și bezea de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu banane cu Caramel de fructe de pasiune și bezea de nucă de cocos. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, extract de vanillan, banane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate, Tort de nucă de cocos cu șase straturi cu umplutură de fructe de pasiune, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii.

Instrucțiuni

1
Pentru tort:Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină două 8-în pătrat cu 2-în tigăi adânci (îmi place genul cu fundul detașabil), plus o tigaie pentru aluat suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi cu fundul tigăilor și apăsați.Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați untul într-un castron al unui mixer și bateți până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați scurtarea și bateți până când este foarte ușoară și pufoasă și combinată, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
5
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
7
Adăugați bananele și bateți la foc mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
8
Adăugați amestecul de făină și Zara în cinci adăugiri, începând și terminând cu făina. Bateți între adăugiri doar pentru a combina. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Coaceți timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați zahărul, siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță cu fund mediu și greu. Se aduce la fierbere la foc mare. Între timp, aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică separată și păstrați-o caldă.Continuați să gătiți până când amestecul de zahăr este chihlimbar închis, aproximativ 6-8 minute. Nu lăsați amestecul să ardă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se adaugă smântâna încet; amestecul se va balona furios și se va așeza. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Adăugați în unt câteva bucăți pe rând și amestecați până se topește și se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați piureul de fructe de pasiune și amestecați pentru a combina.Reîncălziți amestecul la foc mediu la aproximativ 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți caramelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Combinați zahărul și albușurile de ou într-un bol metalic mediu și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți amestecul de zahăr constant la foc până când zahărul este dizolvat și amestecul arată neted și strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un bol mixer.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți la viteză medie timp de aproximativ 5 minute până când amestecul s-a răcit.Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ încă 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați vanilie și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Întindeți bezea deasupra tortului. Folosiți o torță brulee pentru a rumeni bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista