Tort cu banane cu Caramel din fructul pasiunii și bezea de cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu banane cu Caramel de fructe de pasiune și bezea de nucă de cocos. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, extract de vanillan, banane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea Cu Fructe De Pasiune Congelate, Tort de nucă de cocos cu șase straturi cu umplutură de fructe de pasiune, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie-Fructul Pasiunii.
Instrucțiuni
Pentru tort:Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină două 8-în pătrat cu 2-în tigăi adânci (îmi place genul cu fundul detașabil), plus o tigaie pentru aluat suplimentar.
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi cu fundul tigăilor și apăsați.Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol mediu si dati deoparte.
Așezați untul într-un castron al unui mixer și bateți până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați scurtarea și bateți până când este foarte ușoară și pufoasă și combinată, încă 5 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se combină.
Adăugați extractul de vanilie și bateți până se combină.
Adăugați bananele și bateți la foc mic până se combină.
Adăugați amestecul de făină și Zara în cinci adăugiri, începând și terminând cu făina. Bateți între adăugiri doar pentru a combina. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Combinați zahărul, siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță cu fund mediu și greu. Se aduce la fierbere la foc mare. Între timp, aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică separată și păstrați-o caldă.Continuați să gătiți până când amestecul de zahăr este chihlimbar închis, aproximativ 6-8 minute. Nu lăsați amestecul să ardă!
Se ia de pe foc și se adaugă smântâna încet; amestecul se va balona furios și se va așeza. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați în unt câteva bucăți pe rând și amestecați până se topește și se încorporează.
Adăugați piureul de fructe de pasiune și amestecați pentru a combina.Reîncălziți amestecul la foc mediu la aproximativ 250 de grade F.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți caramelul deasupra.
Combinați zahărul și albușurile de ou într-un bol metalic mediu și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită.
Bateți amestecul de zahăr constant la foc până când zahărul este dizolvat și amestecul arată neted și strălucitor, aproximativ 3 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un bol mixer.
Bateți la viteză medie timp de aproximativ 5 minute până când amestecul s-a răcit.Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ încă 5 până la 10 minute.
Adăugați vanilie și bateți pentru a combina.
Întindeți bezea deasupra tortului. Folosiți o torță brulee pentru a rumeni bezea.