Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină de tort, unt, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți ananasul tocat într-un vas de copt, acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până se înmoaie și se rumenesc ușor. Lăsați cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Puneți zahărul, fasolea de vanilie și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie și gătiți la foc mare până devine un caramel ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ananasul tocat, smântâna, sarea și arbolul și gătiți până se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CremăCremă
SareSare
6
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de a-l adăuga într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți boabele de vanilie, apoi transferați cu grijă amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă medie într-un castron. Întoarceți amestecul în cratiță și reduceți-l la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Se toarnă caramelul într-o tigaie din fontă condimentată de 10 inci și se lasă să se răcească ușor. Aranjați feliile de ananas deasupra caramelului și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Cremă untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru palete până când este ușor și pufos, răzuind o dată părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
10
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până când fiecare este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Bateți împreună făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Bateți împreună zeama, smântâna, romul, extractul de vanilie și semințele de vanilie într-o ceașcă de măsurare. Alternează ingredientele uscate și umede începând și terminând cu făina și amestecă până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SemințeSemințe
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă aluatul peste ananas în tigaia din fontă și se coace până când blatul se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 30 până la 40 de minute. Se răcește pe un suport de copt timp de 10 minute, apoi se inversează pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Se lasă să se răcească 30 de minute înainte de servire.

Ingrediente

1pinchPinch chile de arbol pulberePinch chile de arbol pulbere0(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii11 kilogram de dovlecel,Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)165Nuci de orice fel (tocate)făină de tort (1 1/2 căni plus 2 linguri)făină de tort (1 1/2 căni plus 2 linguri)3(iarnă)rom închisrom închis3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)149Nuci de orice fel (tocate)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți300Nuci de orice fel (tocate)zahăr granulat (1 1/4 căni plus 3 linguri)zahăr granulat (1 1/4 căni plus 3 linguri)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)149Nuci de orice fel (tocate)ananas proaspăt, tocat grosier, plus 1 ananas auriu copt mic, decojit, miez, feliat transversal în felii groase de 1/4 inci și fiecare felie tăiată în 1/2ananas proaspăt, tocat grosier, plus 1 ananas auriu copt mic, decojit, miez, feliat transversal în felii groase de 1/4 inci și fiecare felie tăiată în 1/20(poate fi sau trece)sare de mare finăsare de mare fină596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce142Nuci de orice fel (tocate)unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei1fasole de vanilie, semințe răzuitefasole de vanilie, semințe răzuite1boabe de vanilie, despicateboabe de vanilie, despicate2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri115 grame făină de porumb galben fin115 grame făină de porumb galben fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista