Tortul cu ananas cu susul în jos necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină de tort, unt, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Puneți ananasul tocat într-un vas de copt, acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până se înmoaie și se rumenesc ușor. Lăsați cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
4
Puneți zahărul, fasolea de vanilie și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie și gătiți la foc mare până devine un caramel ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ananasul tocat, smântâna, sarea și arbolul și gătiți până se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Cremă
Sare
6
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de a-l adăuga într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți boabele de vanilie, apoi transferați cu grijă amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă medie într-un castron. Întoarceți amestecul în cratiță și reduceți-l la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Se toarnă caramelul într-o tigaie din fontă condimentată de 10 inci și se lasă să se răcească ușor. Aranjați feliile de ananas deasupra caramelului și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Cremă untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru palete până când este ușor și pufos, răzuind o dată părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
10
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până când fiecare este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Bateți împreună făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Bateți împreună zeama, smântâna, romul, extractul de vanilie și semințele de vanilie într-o ceașcă de măsurare. Alternează ingredientele uscate și umede începând și terminând cu făina și amestecă până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Lapte Bătut
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
Bol
13
Se toarnă aluatul peste ananas în tigaia din fontă și se coace până când blatul se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 30 până la 40 de minute. Se răcește pe un suport de copt timp de 10 minute, apoi se inversează pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
14
Se lasă să se răcească 30 de minute înainte de servire.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.