Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas cu susul în jos. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 725 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Un amestec de făină, ananas, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Ananas Cu Susul În Jos Tort, și Ananas Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, sarea, zahărul granulat, 1/2 unt de băț, scurtarea, laptele, ouăle, vanilia și 2 linguri de suc de ananas într-un bol mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până când se combină bine. (Vor mai fi câteva bucăți mici în aluat.) Retrase din circuitul agricol.
Topiți restul de 1/2 unt de băț într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu; rotiți pentru a acoperi bine tigaia.
Presărați zahărul brun peste unt, asigurându-vă că este distribuit uniform-doriți ca întreaga suprafață a untului să fie acoperită cu zahăr brun. Nu amestecați. De îndată ce zahărul se dizolvă, scoateți de pe foc și stratificați feliile de ananas deasupra. Dacă doriți, așezați cireșele maraschino în centrele feliilor de ananas.
Se toarnă aluatul uniform peste feliile de ananas și se întinde ușor pentru a uniformiza partea de sus.
Coaceți tortul 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Rulați imediat un cuțit în jurul marginii tortului, apoi puneți o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei. Răsturnați cu grijă tigaia, astfel încât tortul să fie întors pe farfurie. Ar trebui să iasă destul de ușor; dacă bucăți de tort se lipesc de tigaie, folosiți un cuțit mic pentru a-l lega împreună.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în pene. Este cel mai bine servit cald.