Tort cu ananas cu scorțișoară
Scorțișoară ananas cu susul în jos tort este un desert care servește 8. O porție conține 484 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul auriu, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți 4 linguri de unt într-o formă de tort cu formă de arc de 22 cm și introduceți-o în cuptor pentru a se topi.
Scoateți și amestecați zahărul brun, scorțișoara și lingura de pastă de vanilie. Aranjați ananasul în amestecul de zahăr cu unt, aruncând puțin pentru a acoperi. Încercați să umpleți toate golurile, astfel încât să nu puteți vedea o mare parte din bază.
Într-un bol de amestecare, bateți zahărul tos și untul rămas folosind un tel electric timp de 2-3 minute până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle și albușul de ou, pe rând, și vanilia rămasă.
Adăugați praful de copt și un vârf de sare, apoi făina și laptele, bătând până când ambele sunt încorporate. Bateți încă 1 min până se omogenizează.
Puneți aluatul în tigaie peste ananas.
Coaceți timp de 1 oră, acoperind cu folie dacă începe să se rumenească. Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se întoarce pe un platou și se servește cald ca budincă, cu crme frache, dacă doriți. Alternativ, lăsați să se răcească complet în formă și serviți ca tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.