Tort Cu Afine Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu afine cu capul în jos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 316 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 178 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de tigaie cu afine (un tort cu fructe de pădure cu susul în jos), Tort Cu Afine Cu Susul În Jos, și Tort cu afine cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați 2 linguri de unt în tava de tort și puneți-le în cuptor până se topesc.
Scoateți din cuptor, rotiți pentru a acoperi tigaia și puneți-o deoparte.
Pentru a face tort: în vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament cu palete, smântână împreună unt și zahăr brun până pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați oul, vanilia și smântâna și bateți pentru a combina.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se încorporează. Aluatul va fi gros.
Presărați 1/3 cană de zahăr brun pentru topping peste untul topit în tigaie.
Se toarnă afine și se agită tigaia până se răspândesc uniform.
Se toarnă în aluat, folosind o spatulă de cauciuc pentru a netezi peste afine.
Coaceți tortul până devine auriu și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi eliberați din tigaie, afine deasupra.