Tort crocant cu flori de soc

Tort crocant cu flori de soc
Tortul Elderflower crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 418 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de migdale măcinate, zahăr auriu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 199 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 17%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de mămăligă cu flori de soc Cr Bucormme Anglaise, Tort De Dovleac Crunch, și Tort De Dovleac Crunch.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 2lb/900g cu o fâșie lungă de pergament de copt. Pentru a face aluatul de tort, bateți untul și zahărul cu un tel electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, făina, migdalele, praful de copt și laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă în cositor și se coace timp de 45-50 de minute până când devine auriu, înviat și o frigăruie înfiptă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
De îndată ce tortul a ieșit din cuptor, înțepați-l peste tot cu o frigăruie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se amestecă împreună zahărul cordial și suplimentar, apoi se toarnă peste tot tortul. Se răcește în staniu, apoi se ridică cu grijă pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CordialCordial
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista