Tort Cremos De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Tortul cremos de ciocolată cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lapte, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gogoși de nucă de cocos acoperite cu Ganache de ciocolată și nucă de cocos prăjită, Tort cu unt de ciocolată cu glazură cremoasă de nucă de cocos, și Felii de banane acoperite cu ciocolată înghețată, acoperite cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tort, combina primele 4 ingrediente într-un castron mare, și bate la viteză mică de un mixer până la umed. Bateți amestecul la viteză medie 2 minute; se toarnă într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti toppingul, combinați 1/2 cană lapte, zahăr granulat și marshmallows într-o cratiță medie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand marshmallows sunt topite. Se amestecă nuca de cocos și amidonul de porumb; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Întindeți toppingul uniform peste tort; rece.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, cacao, 2 linguri de lapte și margarina într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Scoateți amestecul de pe foc; adăugați chipsuri de ciocolată și sirop de porumb, amestecând până se topesc chipsurile.
Întindeți glazura ușor peste stratul de nucă de cocos. Se răcește până se fixează.