Tortul cremos de ciocolată cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lapte, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gogoși de nucă de cocos acoperite cu Ganache de ciocolată și nucă de cocos prăjită, Tort cu unt de ciocolată cu glazură cremoasă de nucă de cocos, și Felii de banane acoperite cu ciocolată înghețată, acoperite cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti tort, combina primele 4 ingrediente într-un castron mare, și bate la viteză mică de un mixer până la umed. Bateți amestecul la viteză medie 2 minute; se toarnă într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a pregăti toppingul, combinați 1/2 cană lapte, zahăr granulat și marshmallows într-o cratiță medie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand marshmallows sunt topite. Se amestecă nuca de cocos și amidonul de porumb; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi în Formă De Inimă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Întindeți toppingul uniform peste tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, cacao, 2 linguri de lapte și margarina într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți amestecul de pe foc; adăugați chipsuri de ciocolată și sirop de porumb, amestecând până se topesc chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Sos De Curcan, încălzit
8
Întindeți glazura ușor peste stratul de nucă de cocos. Se răcește până se fixează.