Tort condimentat cu migdale și portocale caramelizate
Tortul condimentat cu migdale și portocale caramelizate necesită aproximativ 1 oră și 12 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 666 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.14 pe portie, veți obține un desert care servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de portocale, iaurt de vanilie, amestec de tort de condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Romaine cu portocale și migdale, Tort de rom condimentat cu pere caramelizate, și Portocale de sânge, curmale, parmezan și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor 2 tigăi de tort (8 inci) cu spray de gătit. Pune deoparte.
Pentru a face tortul, într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de tort, iaurtul și ouăle. Bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răzuiește părțile laterale ale bolului și bate la viteză medie timp de 2 minute. Întoarceți aluatul în tigăi pregătite și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat. Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute și apoi întoarceți-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Tăiați un strat subțire de pe partea superioară a fiecărui tort pentru a face nivel.
Pentru a face portocalele caramelizate, într-o tigaie mare, combinați sucul de portocale, zahărul și scorțișoara. Aduceți amestecul la fierbere timp de 5 minute.
Adăugați felii de portocale și continuați să fierbeți încă 5 minute. Cu clești, îndepărtați cu grijă portocalele caramelizate și așezați-le pe hârtie cerată pentru a se răci.
Pentru glazura de brânză: într-un castron mic, combinați glazura de brânză cremă, scorțișoară și extract de scorțișoară.
Pentru asamblare: tort de îngheț cu un strat subțire de glazură între straturi și la exterior. Apăsați ușor migdale feliate prăjite pe partea de tort. Aranjați felii de portocale caramelizate deasupra tortului.