Tort Colibri
Tort Colibri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 486 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Colibri, Tort Colibri, și Tort Colibri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; adăugați ouă și ulei, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă vanilie, ananas, banane și 1 cană de nuci pecan prăjite tocate. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde bine unse (cu scurtare) și făinate de 9 inci.
Coaceți at350 timp de 25-30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru vine curată. Răciți straturile de tort în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Așezați 1 strat de tort pe un platou de servire.
Întindeți 1 cană glazură de brânză cremă peste stratul de tort. Se acoperă cu al doilea strat și se întinde 1 cană glazură peste stratul de tort. Se acoperă cu al treilea strat de tort și se întinde partea superioară și laturile tortului cu glazura rămasă. Aranjați jumătățile de pecan prăjite într-un model circular deasupra tortului.