Tort Cinco De Mayo Sombrero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cinco De Mayo Sombrero. Această rețetă face 1 porții cu 3336 calorii, 40g de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $13.12 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de tort de ciocolată, cremă knudsen, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cinco De Mayo, Pâine Cinco De Mayo, și Cinco De Mayo Shot.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în două tigăi rotunde de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește complet. Între timp, bate smantana si zaharul pudra intr-un castron mare cu sârmă măturică până când se amestecă bine. Amestecați ușor toppingul biciuit. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Tăiați un strat de tort în jumătate, așa cum se arată în diagrama 1 a tortului Sombrero; tăiați stratul de tort rămas, așa cum se arată în diagrama
Aranjați ambele bucăți de margine, piesa superioară și baza piesei de margine pe placa de tort sau pe platoul mare, așa cum se arată în diagrama 3, pentru a semăna cu sombrero.
Tăiați bucățile de bandă și mustață orizontal în jumătate pentru a face două bucăți din fiecare.
Așezați ambele piese de bandă pe tort așa cum se arată. Rezervați ambele piese de mustață pentru utilizare ulterioară.
Întindeți 1-1 / 4 căni de glazură uniform pe toate bucățile de tort, cu excepția mustaței. Refrigerați sau congelați până când înghețarea este fermă. Între timp, topiți ciocolata conform instrucțiunilor pachet.
Întindeți tortul cu glazura rămasă.
Așezați bucățile de mustață în partea de jos a sombrero; acoperiți cu o parte din ciocolata topită. Decorați tortul cu ciocolată rămasă, zmeură și zahăr colorat. A se păstra la frigider.