Cartofi cu brânză
Rețeta Cartofi cu brânză se poate face în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 515 calorii. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 1,17 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, cartofi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi cu brânză, Cartofi cu brânză și Cartofi cu trei brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți cartofii în unt până devin crocante și se rumenesc ușor.
Se presară cu sare și piper.
Se toarnă lapte peste toate; se acopera si se gateste pana se absoarbe laptele.
Se presară cu brânză; se amestecă până se topește.