Tort Bundt Cu Semințe De Lămâie-Mac

Tort Bundt Cu Semințe De Lămâie-Mac
Lemon-mac semințe Bundt tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 259 calorii. Un amestec de suc de lămâie, ulei de canolan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Bundt Cu Semințe De Mac De Lămâie, Tort Bundt Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Tort Bundt Cu Semințe De Mac Cu Lămâie-Afine Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați zahărul granulat, 6 linguri de unt și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 lingură de coajă de lămâie, 2 linguri de suc de lămâie și vanilie. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
6
Puneți aluatul într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Coaceți la 350 timp de 38 până la 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 lingură de unt, zahăr pudră și 3 lingurițe de suc de lămâie într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează, adăugând 1 linguriță rămasă de suc de lămâie, dacă este necesar, pentru a ajunge la consistența stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lingura glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Presărați cu coajă de lămâie rasă, dacă doriți. Se răcește complet înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista