Tort Bundt Cu Dovlecei Streuseled

Tort Bundt Cu Dovlecei Streuseled
O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Dacă aveți la îndemână făină, ou, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Cu Dovlecei Cu Lămâie, Tort De Ciocolată Cu Dovlecei Bundt, și Zucchini S ' mores Bundt Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți dovleceii, iaurtul, zahărul, albușurile, uleiul, oul și 3 lingurițe de vanilie până se omogenizează bine. Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de dovlecei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Coat un 10-in. tigaie cu tub canelat cu spray de gătit; se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă o treime din aluat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Combinați zahărul brun, nucile, stafidele, scorțișoara și condimentul; presară jumătate peste aluat. Se acoperă cu o altă treime din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
5
Se presară cu amestecul de zahăr brun rămas; se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
6
Coaceți la 350 timp de 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, vanilia rămasă și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; stropiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista