Tort Bundt cu ciocolată dublă cu glazură de Ganache

Tort Bundt cu ciocolată dublă cu glazură de Ganache
Dublu-ciocolata Bundt Tort cu Ganache glazura ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 388 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ou, cafea tare preparată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort dublu de ciocolată Espresso Bundt cu glazură de Caramel, Tort dublu Bundt cu mere cu glazură de lămâie, și Tort Bundt Cu Banane Cu Ganache De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni cu spray cu ulei vegetal. Într-o cratiță mică, topiți 2 uncii de ciocolată tocată la foc mic, amestecând continuu. Răsturnați ciocolata într-un castron mediu și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se amestecă uleiul și zahărul până se omogenizează, apoi se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un castron mic, bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de ciocolată împreună cu 1/2 cană de cafea și 1/2 cană de zară; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați ingredientele uscate rămase, cafeaua și Zara și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 10 minute, apoi întoarceți-l și lăsați-l să se răcească complet.
9
Într-o cratiță mică, aduceți crema la fierbere. Într-un castron rezistent la căldură, combinați restul de 3 uncii de ciocolată tocată cu siropul de porumb și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea până se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
11
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Lăsați glazura ganache să se răcească până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Se toarnă ganache peste tortul răcit.
14
Lăsați tortul să stea până când glazura este setată, cel puțin 30 de minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista