Tort Bundt cu ciocolată dublă cu glazură de Ganache
Dublu-ciocolata Bundt Tort cu Ganache glazura ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 388 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ou, cafea tare preparată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort dublu de ciocolată Espresso Bundt cu glazură de Caramel, Tort dublu Bundt cu mere cu glazură de lămâie, și Tort Bundt Cu Banane Cu Ganache De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni cu spray cu ulei vegetal. Într-o cratiță mică, topiți 2 uncii de ciocolată tocată la foc mic, amestecând continuu. Răsturnați ciocolata într-un castron mediu și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se amestecă uleiul și zahărul până se omogenizează, apoi se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Într-un castron mic, bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de ciocolată împreună cu 1/2 cană de cafea și 1/2 cană de zară; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați ingredientele uscate rămase, cafeaua și Zara și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
8
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 10 minute, apoi întoarceți-l și lăsați-l să se răcească complet.
9
Într-o cratiță mică, aduceți crema la fierbere. Într-un castron rezistent la căldură, combinați restul de 3 uncii de ciocolată tocată cu siropul de porumb și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
10
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea până se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
11
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Lăsați glazura ganache să se răcească până se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Se toarnă ganache peste tortul răcit.
14
Lăsați tortul să stea până când glazura este setată, cel puțin 30 de minute, înainte de servire.