Chi Chi Dango Mochi
Rețeta Chi Chi Dango Mochi ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 248 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. 317 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, culoare alimentară, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mitarashi Dango, Nucă De Cocos Mochi, și Sakura Mochi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Bateți împreună făina de orez, zahărul și praful de copt; deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună apa, vanilia, laptele de cocos și colorantul alimentar roșu. Se amestecă amestecul de făină de orez.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 1 oră. Se lasă să se răcească complet.
Întoarceți tigaia de mochi pe o suprafață curată care a fost pudrată cu amidon din cartofi.
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii folosind un cuțit de plastic. Mochi nu se lipeste la fel de mult de cuțitele din plastic.