Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic
Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 229 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, fistic, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alimentar Lime Angel Cu Fistic Și Glazură De Var, Tort Alimentar Lime Angel Cu Glazuri De Lime, și Tort De Mâncare Lime Angel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 km F. Cerneti faina, 1/2 cana superfinesugar si sare intr-un bol mediu; se repetă de 3 ori. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, coaja de tei și vanilia pe viteza medie într-un castron mare până se spumează (amestecul poate deveni verde neon, dar culoarea se va schimba atunci când se adaugă ingredientele rămase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Coaja De Tei
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați cremăde tartru; creșteți viteza la mare și bateți până când se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1cupă rămasă zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătândpână se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Se presară 1/3 de amestec de făină peste albi și se pliază ușor până laincorporat. Îndoiți amestecul de făină rămasîn încă 2 adaosuri doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Transferați pe cakepan alimentar înger de 10 inci, cu laturi înalte de 4 inci și detașabil (nu folosiți tigaie antiaderentă); partea superioară netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul până devine auriu pal și testerinserat aproape de centru iese curat, aproximativ 38 de minute. Inversați imediat tortul pe suprafața de lucru dacă tigaia are picioare sau inversați tubul central al tigaiei pe gâtul sticlei sau al metalului și răciți complet tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Folosind un cuțit lung și subțire, tăiați în jurul tortului și tubul central pentru a slăbi. Lift outcenter tub cu tort încă atașat; runknife între tort și partea de jos a pan toloosen. Inversați tortul pe raft, apoi întoarceți tortul, cu partea rotunjită în sus. Set rack cu cakeatop ramă foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
Tigaie
1
Combinăzahăr și 3 linguri suc de lămâie în miciratiță; se amestecă la foc mediu până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
2
Perie sirop peste tot și lateralede tort. Apăsați imediat fisticul petotop și laturile tortului, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Sirop
3
Se amestecă zahărul pudră cu restul de 1 lingură de suc de lămâie într-un castron mic până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți glazura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Lăsați până când glazura se stabilește, aproximativ 10 minutes.DO înainte: tortul poate fi făcut până la 1 ziînainte. Acoperiți cu cupola de tort și depozitațila temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Transferați tortul pe platou; tăiați-lmarginile și serviți.
1
Asigurați-vă că nu folosiți o tigaie sau pentru a unge sau unge tigaia pentru tort pentru acest tort. Deoarece acest tort este răcit cu susul în jos, doriți să se lipească puțin de părți. Dacă pandoesn ' t tort alimentar înger au picioare, au o pâlnie de metal sau abottle cu un gât subțire în apropiere. Veți inversa tubul tigaiei pe pâlnie sau sticlăde îndată ce tortul iese din cuptor.