Tort alimentar cu înger de ciocolată cu glazură de cafea

Tort alimentar cu înger de ciocolată cu glazură de cafea
Tortul alimentar Chocolate Angel cu glazură de cafea necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 249 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cafea tare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Lămâie, Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina, 1 cana zahar, cacao si praful de copt impreuna de doua ori; pus deoparte. Într-un bol mare de amestecare, bateți albușurile de ou, crema de tartru, vanilia, sucul de lămâie și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 2 linguri, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Împingeți treptat amestecul de făină, aproximativ un sfert la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
ArahideArahide
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Coaceți pe raftul cel mai de jos la 350 de minute pentru 45 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă și fisurile se simt uscate. Imediat, inversați tava de copt; se răcește complet. Rulați un cuțit în jurul părților laterale și tubul central al tigaiei. Inversați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Pentru glazură, într-un castron smântână unt, zahăr și cacao până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați suc de lămâie și vanilie; se amestecă bine. Subțire până la consistența dorită bătând în cafea la linguriță la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
ArahideArahide
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
7
Întindeți glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru tortul cu mâncare înger. O lumină și clare spumante rossimbrul completează tortul pufos de mâncare înger-cu atât mai mult dacă îl serviți cu căpșuni. Desigur, un vin alb spumant dulce va funcționa și el. Ai putea încerca Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista