Tort Alimentar Cu Banane Înger
Tortul alimentar Bananan Angel este un lactate gratuit desert. O porție conține 199 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de albușuri de ou, banane, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Alimentar Înger, Tort Alimentar Înger, și Tort Alimentar Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Combinați crema de tartru, praful de copt, vanilia, scorțișoara, ovăzul și piureul de banane.
Într-un castron separat combinați făina, zahărul de cofetărie și sarea.
Îndoiți amestecul de banane în albușurile de ou. Apoi pliați amestecul de făină în amestecul de albus de ou/banană.
Turnați aluatul într-o tigaie rotundă de 9 sau 10 inci, acoperită cu un spray de gătit antiaderent.
Coaceți la 325 de grade (165 grade C) timp de 1 oră, până când tortul este ferm și ușor auriu. Se răcește timp de cinci minute, apoi se alunecă din tigaie pe un vas de servire.
Garnisiți cu un praf ușor de zahăr de cofetărie.