Topping De Pâine De Porumb
Toppingul de pâine de porumb este un vegetarian pâine. O porție conține 208 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes cu pâine de porumb cu Topping de unt de arțar, Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), și Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați zară, ou și ulei și amestecați până se omogenizează. Se amestecă brânza.