Toppingul de pâine de porumb este un vegetarian pâine. O porție conține 208 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes cu pâine de porumb cu Topping de unt de arțar, Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), și Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zară, ou și ulei și amestecați până se omogenizează. Se amestecă brânza.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.