Topping De Praline
Praline Topping ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 322 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Topping De Înghețată Cu Pralină De Ciocolată, Cheesecake de dovleac cu topping de pralină Pecan, și Mătușa Peggy ' s Cheesecake cu praline Topping.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; amestecați zahărul brun, nucile pecan și nucșoara. Amestecați constant și aduceți toppingul la fierbere; lăsați să fiarbă până când toppingul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Pentru a utiliza ca topping plăcintă, lingura topping pe plăcintă și se fierbe până topping bule; urmăriți cu atenție pentru a evita arderea.
Lăsați plăcinta să se răcească înainte de servire.
Pentru a folosi ca topping de înghețată, trebuie doar să lingurați topping cald sau răcit peste înghețată și să serviți.