Topping De Praline
Toppingul Praline este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Topping De Înghețată Cu Pralină De Ciocolată, Cheesecake de dovleac cu topping de pralină Pecan, și Mătușa Peggy ' s Cheesecake cu praline Topping.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-un 1-qt. cratiță la foc mediu, amestecând des. Se fierbe, amestecând ocazional, 1 minut; scoateți din căldură. Se amestecă treptat zahărul pudră și vanilia până se omogenizează.
Lăsați să stea 5 minute, amestecând ocazional. Utilizați imediat.