Topping de firimituri fără Gluten pentru plăcinte

Topping de firimituri fără Gluten pentru plăcinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Topping de firimituri fără Gluten pentru plăcinte. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză, busuioc, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Tort de ciocolată germană fără Gluten cu Topping fără lactate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista