Topping cu sparanghel și pesmet de parmezan

Topping cu sparanghel și pesmet de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați toppingul cu sparanghel și parmezan. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 86 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de sare, pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sufleul cu ouă cu slănină și sparanghel , Sandwich cu ouă cu slănină, sparanghel și pesto și Frittata cu parmezan cu sparanghel .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pulsați pâinea în bolul unui robot de bucătărie până devine firimituri fine. Pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și încălziți tigaia la foc mediu-mare până se încinge. Reduceți focul la mediu, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți, amestecând des, până când pesmetul devine maro auriu și prăjit, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele RupteSparanghel, Spalat, Capetele Rupte
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1/2 Uncie (1/4 Cană) Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie (1/4 Cană) Parmezan Proaspăt Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se ia de pe foc și se răcește complet.
4
Răziți oul în găurile de dimensiuni medii ale unei răzătoare cu cutie sau pe o răzătoare cu microplan mediu (folosită pentru a da ciocolata sau brânza).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Combinați oul, pesmetul, pătrunjelul, brânza, sarea și piperul într-un castron de dimensiune medie și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se fierbe sparanghelul până când este ferm, dar fraged, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Aranjați sparanghelul pe un platou de servire și acoperiți cu topping de pesmet de parmezan și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista