Topping cu sparanghel și pesmet de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați toppingul cu sparanghel și parmezan. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 86 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de sare, pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sufleul cu ouă cu slănină și sparanghel , Sandwich cu ouă cu slănină, sparanghel și pesto și Frittata cu parmezan cu sparanghel .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pulsați pâinea în bolul unui robot de bucătărie până devine firimituri fine. Pulverizați o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și încălziți tigaia la foc mediu-mare până se încinge. Reduceți focul la mediu, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți, amestecând des, până când pesmetul devine maro auriu și prăjit, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Răziți oul în găurile de dimensiuni medii ale unei răzătoare cu cutie sau pe o răzătoare cu microplan mediu (folosită pentru a da ciocolata sau brânza).
Combinați oul, pesmetul, pătrunjelul, brânza, sarea și piperul într-un castron de dimensiune medie și amestecați pentru a se combina.
Se fierbe sparanghelul până când este ferm, dar fraged, aproximativ 3 până la 4 minute.
Aranjați sparanghelul pe un platou de servire și acoperiți cu topping de pesmet de parmezan și ouă.