Topitură De Cheddar De Fasole Albă
Nevoie de o felul principal vegetarian? Topitura de cheddar de fasole albă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 471 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Tidy Mom are 1448 de fani. Dacă aveți brânză cheddar, maioneză, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Enchiladas de cartofi dulci, Pinto și fasole neagră cu sos de Cheddar alb, Șuncă Cheddar Topitură De Afine, și Cheddar-Topitură De Mere.
Instrucțiuni
Ungeți untul pe partea exterioară a fiecărei felii de pâine.
Adăugați jumătate din fasole într-un castron și zdrobiți ușor cu un tocător de cartofi sau cu spatele unei furculițe. Se amestecă fasolea întreagă rămasă.
Adăugați maioneza, țelina și sarea; se amestecă împreună.
Răspândiți uniform pe partea interioară a 4 felii de pâine.
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu partea unsă cu unt în sus.Folosind o tigaie, grătiți pe ambele părți.
Scoateți din tigaie și așezați-o pe tăbliță; trageți cu grijă sandvișurile deschise și stratificați cu felii de spanac și roșii.