Topitură De Cheddar De Fasole Albă

Topitură De Cheddar De Fasole Albă
Nevoie de o felul principal vegetarian? Topitura de cheddar de fasole albă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 471 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Tidy Mom are 1448 de fani. Dacă aveți brânză cheddar, maioneză, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Enchiladas de cartofi dulci, Pinto și fasole neagră cu sos de Cheddar alb, Șuncă Cheddar Topitură De Afine, și Cheddar-Topitură De Mere.

Instrucțiuni

1
Ungeți untul pe partea exterioară a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Adăugați jumătate din fasole într-un castron și zdrobiți ușor cu un tocător de cartofi sau cu spatele unei furculițe. Se amestecă fasolea întreagă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați maioneza, țelina și sarea; se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Răspândiți uniform pe partea interioară a 4 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu partea unsă cu unt în sus.Folosind o tigaie, grătiți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din tigaie și așezați-o pe tăbliță; trageți cu grijă sandvișurile deschise și stratificați cu felii de spanac și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați și serviți.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista