Top Notch Top rotund Chimichangas este un curs principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de făină, pudră de chili, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Partea de sus a fripturii rotunde, Herbed Top Rotund Friptură, și Top rotund friptură de vită cu Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, cayenne, usturoiul granulat și făina. Pune deoparte. Într-o oală mare cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cuburi de vită și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Adăugați ceapa și jalapenos și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Se amestecă amestecul de făină, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute. Deglazați cu bulion de vită. Apoi adăugați oțet. Se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând bulion suplimentar de vită, dacă este necesar, pentru a menține carnea la foc mic în lichid. Când carnea este fragedă cu furculița, scoateți-o într-o tigaie și tăiați-o cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați carne de vită mărunțită înapoi în oală, împreună cu pinto și fasole neagră, suc de lămâie și jumătate de coriandru. Gatiti pana cand amestecul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul de porumb la 325 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți chimichangas. Umpleți jumătatea inferioară a unei tortilla cu 3/4 cană din amestecul de carne de vită și fasole și 2 linguri de brânză Pepper jack (când umpleți tortilla, folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea de vită dacă amestecul este puțin lichid). Ridicați marginea tortilla și rotiți-o peste umplutură pentru a o fixa. Îndoiți ambele părți și continuați să rulați până ajungeți la capătul opus. Asigurați-vă cu o frigăruie de 6 inci țesută prin partea cusăturii burrito. Repetați cu tortilele rămase. Coborâți încet chimichangas în ulei fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puteți găti 4 burritos pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepperjack
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor până când toate sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a servi, așezați un pat de salată mărunțită pe fiecare farfurie, apoi o lingură de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dientes De Ajo
12
Așezați chimichangas deasupra și adăugați o păpușă de smântână, presărați roșii tăiate cubulețe, avocado și cilantro rămas pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.