Top Notch Top Rotund Chimichangas

Top Notch Top Rotund Chimichangas
Top Notch Top rotund Chimichangas este un curs principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de făină, pudră de chili, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Partea de sus a fripturii rotunde, Herbed Top Rotund Friptură, și Top rotund friptură de vită cu Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, cayenne, usturoiul granulat și făina. Pune deoparte. Într-o oală mare cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cuburi de vită și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Adăugați ceapa și jalapenos și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Se amestecă amestecul de făină, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute. Deglazați cu bulion de vită. Apoi adăugați oțet. Se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând bulion suplimentar de vită, dacă este necesar, pentru a menține carnea la foc mic în lichid. Când carnea este fragedă cu furculița, scoateți-o într-o tigaie și tăiați-o cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carne de vită mărunțită înapoi în oală, împreună cu pinto și fasole neagră, suc de lămâie și jumătate de coriandru. Gatiti pana cand amestecul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul de porumb la 325 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți chimichangas. Umpleți jumătatea inferioară a unei tortilla cu 3/4 cană din amestecul de carne de vită și fasole și 2 linguri de brânză Pepper jack (când umpleți tortilla, folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea de vită dacă amestecul este puțin lichid). Ridicați marginea tortilla și rotiți-o peste umplutură pentru a o fixa. Îndoiți ambele părți și continuați să rulați până ajungeți la capătul opus. Asigurați-vă cu o frigăruie de 6 inci țesută prin partea cusăturii burrito. Repetați cu tortilele rămase. Coborâți încet chimichangas în ulei fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puteți găti 4 burritos pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Subţire-Subţire-
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor până când toate sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Pentru a servi, așezați un pat de salată mărunțită pe fiecare farfurie, apoi o lingură de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
Așezați chimichangas deasupra și adăugați o păpușă de smântână, presărați roșii tăiate cubulețe, avocado și cilantro rămas pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
13
Serviți imediat.

Ingrediente

1avocado, cubuleteavocado, cubulete1kgcarne de vită dezosată, tăiată și tăiată în cuburi de 1 inchcarne de vită dezosată, tăiată și tăiată în cuburi de 1 inch5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de vită, plus suplimentar dacă este necesarbulion de vită, plus suplimentar dacă este necesar425ardei habenerofasole neagră, scursă și clătităfasole neagră, scursă și clătită425ardei habenerofasole pinto, scursă și clătităfasole pinto, scursă și clătită2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1parmezan ras1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie, tocata marunt, pentru servireceapa rosie, tocata marunt, pentru servire1parmezan rasfăină universalăfăină universală1011-inchTortilla de făină (11 inci), aburităTortilla de făină (11 inci), aburită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamusturoi tocatusturoi tocat1parmezan rasmurături cușermurături cușer4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată de iceberg mărunțităsalată de iceberg mărunțită3cp. legume (de exemplu, spanac)jalapenos însămânțat și tocatjalapenos însămânțat și tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (aproximativ 3 limes)suc de lămâie (aproximativ 3 limes)5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză mărunțită cu piperbrânză mărunțită cu piper591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildientes de ajodientes de ajo2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii însămânțate și tăiate cubulețeroșii însămânțate și tăiate cubulețe2ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista