Tonya bogat și cremos carne de vită Stroganoff

Tonya bogat și cremos carne de vită Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff-ul bogat și cremos de vită al Tonya. Această rețetă servește 6. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de consomme de vită condensată, mușchi de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Vită Stroganoff, Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas, și Ultimate Cremă De Vită Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți și amestecați până când ciupercile sunt moi și lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Transferați ceapa și ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Gatiti si amestecati cubulete de muschi de vita in aceeasi tigaie la foc mediu pana cand cuburile se rumenesc pe toate partile si lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă 2/3 din consomma de vită în tigaie; răzuiți și dizolvați orice bucăți maronii din partea de jos a tigaiei. Aduceți amestecul la fierbere; puneți deoparte restul de consomme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă în usturoi, ketchup, sos Worcestershire, sare, piper negru și sos fierbinte. Reduceți focul la minim și fierbeți amestecul de vită până se înmoaie, cel puțin 30 de minute. Se fierbe mai mult timp pentru carne de vită mai fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Bateti restul de 1/3 conserve de carne de vită cu făină într-un castron mic până se omogenizează; amestecați în amestecul de vită, reveniți la fierbere și fierbeți carnea și sosul până se îngroașă, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă ceapa și ciupercile fierte și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista