Tonya bogat și cremos carne de vită Stroganoff

Tonya bogat și cremos carne de vită Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff-ul bogat și cremos de vită al Tonya. Această rețetă servește 6. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de consomme de vită condensată, mușchi de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Vită Stroganoff, Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas, și Ultimate Cremă De Vită Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți și amestecați până când ciupercile sunt moi și lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați ceapa și ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti si amestecati cubulete de muschi de vita in aceeasi tigaie la foc mediu pana cand cuburile se rumenesc pe toate partile si lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă 2/3 din consomma de vită în tigaie; răzuiți și dizolvați orice bucăți maronii din partea de jos a tigaiei. Aduceți amestecul la fierbere; puneți deoparte restul de consomme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă în usturoi, ketchup, sos Worcestershire, sare, piper negru și sos fierbinte. Reduceți focul la minim și fierbeți amestecul de vită până se înmoaie, cel puțin 30 de minute. Se fierbe mai mult timp pentru carne de vită mai fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Bateti restul de 1/3 conserve de carne de vită cu făină într-un castron mic până se omogenizează; amestecați în amestecul de vită, reveniți la fierbere și fierbeți carnea și sosul până se îngroașă, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă ceapa și ciupercile fierte și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită ConsommeCarne De Vită Consomme
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista