Tonya bogat și cremos carne de vită Stroganoff

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff-ul bogat și cremos de vită al Tonya. Această rețetă servește 6. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de consomme de vită condensată, mușchi de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Vită Stroganoff, Stroganoff De Vită Cremoasă Cu Un Singur Vas, și Ultimate Cremă De Vită Stroganoff.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți și amestecați până când ciupercile sunt moi și lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Transferați ceapa și ciupercile într-un bol.
Gatiti si amestecati cubulete de muschi de vita in aceeasi tigaie la foc mediu pana cand cuburile se rumenesc pe toate partile si lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Se toarnă 2/3 din consomma de vită în tigaie; răzuiți și dizolvați orice bucăți maronii din partea de jos a tigaiei. Aduceți amestecul la fierbere; puneți deoparte restul de consomme.
Se amestecă în usturoi, ketchup, sos Worcestershire, sare, piper negru și sos fierbinte. Reduceți focul la minim și fierbeți amestecul de vită până se înmoaie, cel puțin 30 de minute. Se fierbe mai mult timp pentru carne de vită mai fragedă.
Bateti restul de 1/3 conserve de carne de vită cu făină într-un castron mic până se omogenizează; amestecați în amestecul de vită, reveniți la fierbere și fierbeți carnea și sosul până se îngroașă, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă ceapa și ciupercile fierte și se gătește până se încălzește.
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna și se servește.